Kold riscreme med dulche de leche og valnøddekrokant

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 dl kold risengrød TULIP FOODSERVICE
  • 1,5 dl letmælk
  • 1 spsk flormelis
  • 1 stk fintrevet skal fra Citron økologisk

valnøddekrokant

  • 100 g valnød
  • 70 g sukker
  • 0,5 tsk bagepulver

dulce de leche

  • 1 dåser færdiglavet dulce de leche (397g)
  • 1,5 dl mælk

Fremgangsmetode

Rør risengrøden sammen med mælk, flormelis og citronskal.
Smag til og sæt cremen på køl – den skal være iskold.
Smelt sukkeret til valnøddekrokanten ved høj varme, til det er gyldent. 
Tilsæt valnødder og bagepulver og vend godt rundt. 
Hæld blandingen over på et stykke bagepapir og lad det køle af. 
Skær krokanten i grove stykker.
Pisk dulce de leche med mælk til en glat sauce. 
Hæld saucen over den kolde riscreme og servér med nøddekrokant og frisk, revet citronskal.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.