KLASSISK MED ET TVIST

Ingredienser

  • 10 g Stryhn’s Leverpostej, Portion, Rå
  • 100 g Asie
  • 100 g Fedtegreve
  • 25 g karse

NÆRINGSINDHOLD

Nærringsberegning pr. 100g 
Energi 969 kJ/232 kcal 
Fedt 17,0 g
-heraf mættede 
Fedtsyrer 5,4 g 
Kulhydrat 6,6 g 
-heraf sukkerarter 1,7 g 
Protein 13,0 g 
Salt 1,5 g

Fremgangsmetode

Leverpostej sættes i ovnen i 20 min. 
Ved 180 grader i vandbad. 
Asier hakkes I små stykker og anrettes 
oven på den bagte postej. 
Der drysses med fedtegrever og karse.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Delitaste

Vestre Kirkevej 13-19
4000 Roskilde
Danmark
Tlf: 33233294

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.