Ingredienser
- 10 g Stryhn’s Leverpostej, Portion, Rå
- 100 g Asie
- 100 g Fedtegreve
- 25 g karse
NÆRINGSINDHOLD
Nærringsberegning pr. 100g
Energi 969 kJ/232 kcal
Fedt 17,0 g
-heraf mættede
Fedtsyrer 5,4 g
Kulhydrat 6,6 g
-heraf sukkerarter 1,7 g
Protein 13,0 g
Salt 1,5 g
Fremgangsmetode
Leverpostej sættes i ovnen i 20 min.
Ved 180 grader i vandbad.
Asier hakkes I små stykker og anrettes
oven på den bagte postej.
Der drysses med fedtegrever og karse.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Delitaste
Vestre Kirkevej 13-19
4000 Roskilde
Danmark
Tlf: 33233294