Klar asiatisk suppe med sprøde grøntsager og nudler
SERVERING
10 portioner
Kog Knorr Asian Nudler separat i letsaltet vand i 14 minutter.
Sautér hvidløg, ingefær og knust citrongræs i rapsolie i en gryde. Deglacer gryden med vand og Knorr Grøntsagsfond, kog suppen op og lad den simre i 5 minutter. Smag til med 3g salt og lad den trække i 15 minutter.
Brun svampene i rapsolie.
Fordel Knorr Asian Nudler, bønner, strimlet kål, stegte svampe og hakket tofu i skåle. Hæld den klare suppe over grøntsagerne og nudlerne.
Pynt suppen med snittede forårsløg, urter, ristede sesamfrø og limefilet.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100