Klar asiatisk suppe med sprøde grøntsager og nudler

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 45 g ingefær revet
  • 30 g hvidløg hakket
  • 60 g citrongræs tynde skiver
  • 0,5 dl rapsolie
  • 35 ml Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L
  • 3 liter vand
  • 300 g hvidkål strimlet
  • 250 g tofu i tern
  • 400 g grønne sojabønner frosne
  • 300 g blandede svampe
  • 100 g forårsløg rå
  • 500 g Knorr Asian Noodles 3 kg
  • 20 g sesam frø
  • 2 stk lime rå

Fremgangsmetode

Klar asiatisk suppe med sprøde grøntsager og nudler

Kog Knorr Asian Nudler separat i letsaltet vand i 14 minutter.

Sautér hvidløg, ingefær og knust citrongræs i rapsolie i en gryde. Deglacer gryden med vand og Knorr Grøntsagsfond, kog suppen op og lad den simre i 5 minutter. Smag til med 3g salt og lad den trække i 15 minutter.

Brun svampene i rapsolie.

Fordel Knorr Asian Nudler, bønner, strimlet kål, stegte svampe og hakket tofu i skåle. Hæld den klare suppe over grøntsagerne og nudlerne.

Servering

Pynt suppen med snittede forårsløg, urter, ristede sesamfrø og limefilet.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.