Ingredienser
- 4 g andebryst (800 g)
- 500 g Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
- 400 g feldsalat
- 100 g Beauvais Herregårds Rødkål
- 100 g rosenkål
- 1 stk rødløg (125 g)
- 1 stk appelsin
- 25 g granatæblekerner
- 40 g Hasselnødder
- 100 g fetaost
- 1 dl vinaigrette
- friske krydderurter
Fremgangsmetode
1
Krydr andebryst med salt og peber og steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i ca. 7 min.
2
Kom dem derefter i ovnen ved 200 grader i ca. 13 min., til de er rosa.
3
Varm en pande op med Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce og kog den lidt ind. Glaser andebryst heri.
4
Bland en salat af feldsalat, snittede rødkål, rosenkål og rødløg. Pynt den af med appelsinfileter, granatæblekerner, hasselnødder og fetaost.
5
Hæld en god vinaigrette, salt og peber udover.
6
Server julesalat med kirsebærglaseret andebryst og friske krydderurter.
Tip
Pisk Den gamle Fabrik Kirsebærsauce i vinaigretten.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00