Hvidvinssauce

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 300 g hvidvin
  • 150 g zittauerløg
  • 100 g Lurpak® smør
  • 300 g Arla Pro® Flødefraiche 30%
  • 7 g Salt
  • 250 g fiskebouillon

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 7300 kJ

Energifordeling:

Fiber: 2.8 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 9 %
Fedt: 88 %

Fremgangsmetode

Kog løg og vin op. Kog ved svag varme i ca. 10 min. – eller til væsken er reduceret til ca. halvdelen. Tilsæt bouillon og flødefraiche og kog i yderligere ca. 10 min. Tilsæt smør og salt. Smag til evt. med et par dråber eddike. Blend saucen skummende med en stavblender.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.