Hotdog-kebab m/ Agurke Relish

Ingredienser

  • 10 dl rødløg
  • 0,25 dl Salt
  • 1,5 dl hakket persille
  • 1,25 kg hakket oksekød 8-10%
  • salt og peber
  • 750 g grov baguette eller french hotdog-brød
  • sprød salat
  • 500 g Bähncke Agurkerelish

NÆRINGSINDHOLD

Energi pr. portion – 2181 KJ

Protein – 27%

Kulhydrat – 28%

Fedt – 45%

Fremgangsmetode

Skær rødløget i tynde skiver og bland med salt.

 Sæt det til afdrypning 10 min. i en sigte, skyl saltet af og dup dem tørre. 

Bland løg og persille i det hakkede oksekød og form det til en pølse. Krydr med salt og peber og steg den ca. 8 min. til den er gennemstegt. 

Lun og flæk brødet som til en hotdog. 

Fyld det med salat, oksekød, Bähncke Agurke Relish og rødløg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.