Honningmarinerede jordbær med honning is, brændt hvid chokolade og skovsyre.

TID

390 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 g jordbær
  • 200 g Akacie honning
  • 200 g Hverdags honning
  • 2 liter piskefløde
  • 12 stk æggeblomme
  • 100 g sukker
  • 200 g hvid chokolade

Fremgangsmetode

Sådan gør du:

1.   Pisk fløden let.

2.   Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn.

3.   Pisk blommerne hvide og luftige med sukker.

4.   Vend fløde og æggemassen sammen og tilsæt Hverdags Honning.

5.   Sæt massen i fryseren i mindst 6 timer.

6.   Mariner de friske jordbær i Akacie Honning og lad dem trække et par timer.

7.   Hak den hvide chokolade fint og bag den på et stykke bagepapir i ca. 10 min. eller til det er gyldenbrunt.

8.   Afkøl det hvide chokolade og hak herefter chokoladen.

9.   Drys chokoladen over jordbærerene.

10. Server med is og pynt med skovsyre.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Good Food Group

Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.