Honningmarinerede jordbær med honning is, brændt hvid chokolade og skovsyre.
TID
390 minutter
SERVERING
10 portioner
1. Pisk fløden let.
2. Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn.
3. Pisk blommerne hvide og luftige med sukker.
4. Vend fløde og æggemassen sammen og tilsæt Hverdags Honning.
5. Sæt massen i fryseren i mindst 6 timer.
6. Mariner de friske jordbær i Akacie Honning og lad dem trække et par timer.
7. Hak den hvide chokolade fint og bag den på et stykke bagepapir i ca. 10 min. eller til det er gyldenbrunt.
8. Afkøl det hvide chokolade og hak herefter chokoladen.
9. Drys chokoladen over jordbærerene.
10. Server med is og pynt med skovsyre.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800