Hjemmelavet flødeparfait med jordbær og valleproteinpulver

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 400 g Arla® piskefløde 38%
  • 150 g flormelis
  • 200 g æggehvide
  • 8 g vaniljesukker
  • 45 g valleproteinpulver
  • 150 g blendede blandede bær - fx jordbær

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 1054 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 30 %
Fedt: 58 %

Fremgangsmetode

Pisk æggehviderne let stive. Bland florsukker, Arla Protino® valleproteinpulver og vaniljesukker sammen og pisk det i æggehviderne. Pisk det godt sammen i ca. 2 min. Pisk fløden til et fast skum og vend det i æggehvideblandingen. Vend jordbær i og smag til. Hæld isblandingen i en form (ca. 2 liter). Dæk den til og frys isen i blæstfryser.

Tip

Du kan også smage til med fx knust daim, knuste kaffebønner eller kokosmel eller lad fantasien få frit spil.

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.