Hjemmelavet flødeparfait med jordbær og valleproteinpulver
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 1054 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 30 %
Fedt: 58 %
Pisk æggehviderne let stive. Bland florsukker, Arla Protino® valleproteinpulver og vaniljesukker sammen og pisk det i æggehviderne. Pisk det godt sammen i ca. 2 min. Pisk fløden til et fast skum og vend det i æggehvideblandingen. Vend jordbær i og smag til. Hæld isblandingen i en form (ca. 2 liter). Dæk den til og frys isen i blæstfryser.
Du kan også smage til med fx knust daim, knuste kaffebønner eller kokosmel eller lad fantasien få frit spil.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000