Hjemmelavede digestive kiks

SERVERING

1 portioner

Ingredienser

  • 200 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 8 g bagepulver
  • 150 g økologisk brun farin
  • 200 g økologiske havregryn
  • 200 g økologisk fuldkornshvedemel

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 14400 kJ

Energifordeling:

Fiber: 45.6 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 46 %

Fremgangsmetode

Kør alle de tørre ingredienser i en foodprocessor til havregrynene er findelte. Tilsæt smørret lidt ad gangen og lad dejen samle sig. Tilsæt en anelse vand, hvis dejen virker lidt for tør. Tril dejen til en ca. 25 cm lang rulle. Læg den tildækket i køleskabet i mindst 2 timer eller i fryseren i ca. ½ time.

Skær hver rulle ud i ca. ½ cm tykke skiver og læg dem på plader med bagepapir. Bag kiksene til de er gyldne.

Bagetid

Ca. 20 min ved 170°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.