Hjemmelavede digestive kiks
SERVERING
1 portioner
Energiindhold for hele retten: 14400 kJ
Energifordeling:
Fiber: 45.6 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 46 %
Kør alle de tørre ingredienser i en foodprocessor til havregrynene er findelte. Tilsæt smørret lidt ad gangen og lad dejen samle sig. Tilsæt en anelse vand, hvis dejen virker lidt for tør. Tril dejen til en ca. 25 cm lang rulle. Læg den tildækket i køleskabet i mindst 2 timer eller i fryseren i ca. ½ time.
Skær hver rulle ud i ca. ½ cm tykke skiver og læg dem på plader med bagepapir. Bag kiksene til de er gyldne.
Ca. 20 min ved 170°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000