Hjemmebagt panini
SERVERING
10 portioner
dej
Panini med kalkunbryst
panini med knocken schinken
Rul dejen ud til en størrelse på ca. 35 x 60 cm eller en tykkelse på ca. 0,5 cm. Smør dejen med vand og drys tørret basilikum på toppen. Lad dejen hæve i stikvogn under plastik i 40-50 min. Varm ovnen til 210 °C, sæt dejen ind og skru temperaturen ned til 190°C. Ved indsætning i ovnen dampes i 15 sek. Bag i ca. 20 min. og lad det bagte foccacia køle. Skær det bagte foccacia i sandwich-egnede stykker, og skær stykkerne over på midten.
Smør brødet med pesto, top med det øvrige fyld på den ene halvdel, og læg foccacia-stykket sammen. Bag de enkelte foccacia-stykker i en klap-rister, til brødet er sprødt på overfladen, og osten er smeltet.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919