Hjemmebagt panini

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

dej

  • 2 italiensk grunddej
  • tørret basilikum

Panini med kalkunbryst

  • kalkunbryst i skiver, røget og grillet, TULIP FOODSERVICE
  • basilikumpesto
  • rød peber i skiver
  • cheddar

panini med knocken schinken

  • Knochen Schinken TULIP FOODSERVICE
  • basilikumpesto
  • tomater i skiver
  • frisk spinat
  • mozarella

Fremgangsmetode

Rul dejen ud til en størrelse på ca. 35 x 60 cm eller en tykkelse på ca. 0,5 cm. Smør dejen med vand og drys tørret basilikum på toppen. Lad dejen hæve i stikvogn under plastik i 40-50 min. Varm ovnen til 210 °C, sæt dejen ind og skru temperaturen ned til 190°C. Ved indsætning i ovnen dampes i 15 sek. Bag i ca. 20 min. og lad det bagte foccacia køle. Skær det bagte foccacia i sandwich-egnede stykker, og skær stykkerne over på midten.

Smør brødet med pesto, top med det øvrige fyld på den ene halvdel, og læg foccacia-stykket sammen. Bag de enkelte foccacia-stykker i en klap-rister, til brødet er sprødt på overfladen, og osten er smeltet.

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.