Hindbær crémebrûlée m/ friske bær, chokoladedrys og mynte

Ingredienser

  • 10 liter Den gamle Fabrik Marmelade Hindbær
  • 1 liter piskefløde
  • 1 stk vaniljestang, marv herfra
  • 12 stk æggeblommer
  • 130 g sukker
  • 500 g friske bær
  • 75 g chokoladedrys
  • frisk mynte

NÆRINGSINDHOLD

Energi pr- portion – 1142,3 KJ 272 kcal

Protein – 3,5 g

Kulhydrat – 15,9 g

Fedt – 21,5 g

Fremgangsmetode

1

Kom piskefløde og vaniljemarv i en gryde og bring den til kogepunktet.

2

Pisk æggeblommer og sukker luftigt i en stor skål.

3

Hæld den varme flødemasse over i skålen imens du rører i den.

4

Kom Den Gamle Fabrik Marmelade Hindbær i bunden af crème brûlée form. Hæld flødemassen oveni.

5

Bag crème brûlée i ovnen ved ca. 125 °C i 35-40 min. til de er let dirrende i midten.

6

Køl dem helt af. Hæld et tyndt lag sukker på crème brûléen og karamelliser den med en crème brûlée brænder (alternativt under grill eller salamander).

7

Servér Hindbær crème brûlée med friske bær, chokoladedrys og mynte.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.