Helstegt kylling med rosmarin-appelsin glasering

TID

50 minutter

SERVERING

12 portioner

Ingredienser

  • 3 dl hele kyllinger
  • 3 dl Jakobsens dressing Appelsin & Rosmarin
  • 6 økologiske citroner
  • 600 g små kartoffel
  • 6 løg
  • 3 kviste rosmarin

Fremgangsmetode

1.     Tænd ovnen på 225° varmluft. Kom kyllingerne i fade og krydder med salt og peber. Sæt dem i ovnen i 20 min. Tag kyllingerne ud og kom de øvrige ingredienser i fadene og kyllingerne marineres med dressingen. 

2.     Sænk temperaturen til 180° og giv kyllingerne yderligere ca. 45 min. Når der mangler ca. 20 min., smøres kyllingerne en gang til med dressingen. 

3.     Når kyllingerne er færdige, skal de hvile i 10 min. før de skæres ud. 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Good Food Group

Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.