Helstegt forende af gris med brændte gulerødder og perlespeltsalat med syltede løg og sprøde svær

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • forende af gris u.halsben, u.skulderblade, RÅPARTERET®
  • 1,5 kg Gulerod
  • olivenolie
  • 5 slags krydderurter
  • 1 kg perlespelt
  • 1 kg rødløg
  • 500 g sukker
  • 500 g eddike
  • 300 g babyspinat
  • rød basilikum

Fremgangsmetode

Langtidsstegt over nat: 

Rids sværen som ønsket. Indstil ovnen til 75 °C og steg kødet i en gastrobakke natten over i ca. 15 timer. Skru derefter ovnen op på 225 °C i ca. 20 min. for at få sprød svær. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering. 

Skær top og bund af gulerødderne og del dem på langs. Vend stykkerne i lidt olie. Forvarm ovnen til 260 °C. Læg gulerødderne med skærefladen nedad på en stegeplade og steg dem i 5-6 min. eller til de begynder at blive sorte. Sørg for, at ovnen er forvarmet korrekt – for står gulerødderne for længe, bliver de bløde. Klargør krydderurterne og vend de afkølede gulerødder heri. Smag til med salt og peber og servér. 

Kog eddike og sukker op. Skær rødløgene i både og hæld den varme lage over. Kog perlespelten og køl ned. Skær skanken fra, læg sværene til side og skrab kødet af med en kniv. Hak kødet groft og vend det sammen med perlespelten. Kom de syltede løg i sammen med spinat og smag til med salt og peber. Pynt med basilikum og svær.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.