Havrefras is med hibiscus


TID
115 minutter
SERVERING
10 portioner
TID
115 minutter
SERVERING
10 portioner
Hæld 1 l mælk op i en skål med 200 g havrefras. Lad det trække overdækket på køl i 60 min. Si mælken fra havrefrasen. Hæld piskefløde og mælk i den mælk der har trukket så du har ialt 1 liter mælk med smag af havrefras. Kasser havrefrasen.
Pisk en æggesnaps af æggeblommer, sukker og salt.
Varm mælk op til kogepunktet, i en gryde og vend den i æggesnapsen. Rør rundt og hæld den tilbage i gryden. Legér ismassen over svag varme og køl den af.
Kom ismassen i en ismaskine og Frys den til is. (Du kan også komme ismassen i en form og fryse den til is deri. Her tages den op i god tiden inden servering.)
Server havrefras is med knust havrefras og tørret hibiscus.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00