Havrefras is med hibiscus

TID

115 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 liter Quaker Havrefras 5kg
  • 1,5 liter mælk
  • 12 stk pasteuriset æggeblomme
  • 150 g sukker
  • 2 spsk tørrede kornblomster (eller anden topping)
  • 1 tsk Salt
  • 2 spsk Hibiscus blomst tørret

Fremgangsmetode

Hæld 1 l mælk op i en skål med 200 g havrefras. Lad det trække overdækket på køl i 60 min. Si mælken fra havrefrasen. Hæld piskefløde og mælk i den mælk der har trukket så du har ialt 1 liter mælk med smag af havrefras. Kasser havrefrasen.

 

Pisk en æggesnaps af æggeblommer, sukker og salt.

 

Varm mælk op til kogepunktet, i en gryde og vend den i æggesnapsen. Rør rundt og hæld den tilbage i gryden. Legér ismassen over svag varme og køl den af.

 

Kom  ismassen i en ismaskine og Frys den til is. (Du kan også komme ismassen i en form og fryse den til is deri. Her tages den op i god tiden inden servering.)

 

Server havrefras is med knust havrefras og tørret hibiscus.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.