Halloween suppe med græskar, bacon og kylling

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Suppe

  • 300 kg af Fully Cooked Bacon, skiver, 500g
  • 2 kg Oksekødssuppe fra Mou
  • 1 kg kyllingefilet
  • 500 g græskar i grove tern
  • 5 stk fed hvidløg
  • salt og peber

Pynt

  • 2,5 dl finthakket bredbladet persille

Tilbehør

  • Friskbagt brød

Fremgangsmetode

  1. Varm suppen, sigt fyldet fra og gem til senere brug. 
  2. Tilsæt græskar og kog suppen op. 
  3. Lad suppen simre ved svag varme ca. 15 minutter. 
  4. Skær kyllingefilet i tern og steg på en pande ca. 8 minutter. 
  5. Hæld de stegte bacon flakes ved det sidste minut af stegetiden. 
  6. Blend suppe og græskar med hvidløg og smag til med salt og peber. 
  7. Kom kyllingetern og bacon i suppen. 
  8. Pynt med persille og servér straks med friskbagt brød.

Tip

Servér evt. suppen i et halvt udhulet græskar og gratiner med revet cheddarost i ovnen i ca. 6 minutter ved 220 °C.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.