Gulerodssuppe med selleri, blodpølse, ingefær og rugbrød

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 75 g smør
  • 60 g ingefær skåret i tynde strimler
  • 600 g skrællede Gulerod i grove stykker
  • 300 g skrællet knoldselleri i grove stykker
  • 300 g kartoffel
  • 2 stk løg skåret i skiver
  • 2 liter hønsebouillon
  • 1 stk fintrevet skal og saft fra Citron økologisk
  • 4 dl piskefløde
  • Salt
  • friskkværnet peber
  • 250 g blodpølse TULIP FOODSERVICE, skåret i tern
  • 200 g rugbrød skåret i tern
  • olie
  • smør
  • havsalt

pynt

  • frisk hakket kruspersille

Fremgangsmetode

Smelt smørret i en stor gryde og tilsæt ingefær, gulerødder, selleri, kartofler og løg. Sautér grøntsagerne, til de har fået lidt farve. Hæld bouillonen på og lad suppen simre i ca. 25 min. eller til grøntsagerne er helt møre. Tilsæt citronsaft og citronskal til suppen. Blend suppen helt glat med en stavblender og hæld fløden i. Kog suppen godt igennem og smag til med salt og peber.

Vend rugbrødet med olie og havsalt og fordel det på en bradepande med bagepapir på. Bag det sprødt i ovnen ved 200 °C i ca. 10 min. Rist blodpølseternene sprøde på en varm pande i lidt smør.

Anret suppen med blodpølse – og rugbrødstern og drys med frisk kruspersille.

 

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.