Gulerodssuppe med lime og ingefær

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Til suppen

  • 900 ml gulerødder revne
  • 60 ml Milda Flydende Stege 100% 2,4 l
  • 200 g løg hakket
  • 25 g Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
  • 25 g ingefær frisk, finthakket
  • 1 stk grøn chilipeber skiver
  • 90 g linser røde
  • 16 g Knorr Økologisk Grønsagsbouillon 1 kg / 50 l
  • 20 g Salt
  • 5 g limeblade
  • 2 liter vand
  • 300 ml Rama Mad 15% laktosefri, 1 L
  • 5 g miso

Før servering

  • 80 g forårsløg finthakket
  • 50 g melonkerner

Fremgangsmetode

Til suppen

En gulerodssuppe med et asiatisk touch! Ingefær tilføjer en pebret smag og syre, som gør sig godt med gulerodens sødme. Friske Kaffir-limeblade kan købes hos grøntsagsgrossisten eller i den nærmeste asiatiske butik og kan sagtens fryses.

Sauter løgene  til de er bløde. Tilsæt ingefær, limeblade, grøn chili, revet gulerod, Knorr Krydderpasta Hvidløg, og sauter et minut til.

Tilsæt vand, røde linser, salt og Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon. Kog op, og lad suppen simre i 15-20 minutter, indtil linserne og gulerødderne er bløde.

Fjern limebladene, blend suppen glat, og tilsæt madfløde.

Smag til med miso.

Før servering

Servér suppen med forårsløg i skiver og ristede melonkerner.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.