Grøn rejesalat med grillet avocado

TID

35 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 900 stk Nordatlantiske koldtvandsrejer
  • 10 stk avocado
  • 10 stk forårsløg
  • 200 g brøndkarse
  • 200 g salturt
  • 1 bdt basilikum
  • 4 fed hvidløg
  • 2 stk lime
  • 3 dl koldpresset rapsolie
  • salt og hvid peber

Fremgangsmetode

Blend rapsolien med basilikum, hvidløg, revet limeskal, limejuice, salt og peber.

Flæk avocadoerne, udsten og skræl dem og skær dem i skiver.

Skær forårsløgene i mindre stykker og pluk brødkarsen.

Grill forårsløg og avocado på en pande i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og
peber. 

Vend rejerne med avocado, forårsløg, brøndkarse, salturt og basilikumolie.

Server straks, evt. med friskbagt brød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.