Grisebolsjer af revelsben

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • revelsben Danish Crown Professional
  • 3 dl soja
  • 3 dl brun farin
  • 1 spsk tørret, knust chili
  • 3 spsk ingefær

Tilbehør

  • 200 g Wekame tangsalat

Fremgangsmetode

Sådan tilbereder du retten

Sæt revelsbenene i en stegepose i ovnen ved 80-100 °C i 8-10 timer.

Køl dem ned og skær benene af. Skær kødet i tern og læg dem i et ovnfast fad.

Kog soja ind med brun farin, chili og ingefær til en tyk glace. Fordel glacen over de stegte tern og lad dem glasere færdig i ovnen ved 200 °C i 5-7 minutter.

Top af med tangsalat og servér.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.