Grillet grøntsager, pitabrød og avocado mayonnaise

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Grøntsagerne

  • 400 g squash
  • 400 g aubergine grillet, tynde, skiver
  • 50 ml Milda Flydende Stege 100% 2,4 l
  • 100 g rødløg fine skiver
  • 200 g Cherry tomat
  • 10 g sukker
  • Salt havsalt
  • 1 g peber

Mangoviniagretten

  • 100 g mango
  • 100 ml Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
  • 5 g Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g

Avocadomayonnaise

  • 170 g avocado kød
  • 70 g Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l
  • 14 g saft af Citron
  • 2 g Salt
  • peber

Servering

  • 10 stk pitabrød
  • 50 g ruccola hele blade, frisk
  • 30 g mynte frisk

Fremgangsmetode

Grøntsagerne

Fastfood siges jo at være usundt, eller hvad? Prøv dog den her delikatesse fra Mellemøsten: Pitabrødet fyldes med grøntsager og avocadomayonnaise. Det smager himmelsk.

Skær squash og aubergine i skiver. Salt let og lad det stå lidt.

Tør grøntsagerne af udvendig, smør dem let med Milda 100% flydende stege og grill dem.

Alt efter behov kan du bage dem yderligere i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter.

Halver cherrytomaterne, skær rødløg i strimler og krydr med sukker, salt og peber.

 

Mangovinaigretten

Blend mangokødet, bland mangopurén, Hellmann’s Passion vinaigrette og røget chilipuré.

Hæld det i en sprøjteflaske og opbevar det koldt.

Avocadomayonnaise

Hæld avocadokød og citronsaft i en høj skål. Blend med stavblender, tilsæt mayonnaisen. Krydr

med salt og peber. Hæld det i en sprøjtepose og opbevar det koldt.

Servering

Varm pitabrødene op og fyld lagvis med grøntsager, mangovinaigrette, avocadomayonnaise og urtesalat.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.