Grillet fennikel med appelsin med ristede hasselnødder

TID

15 minutter

SERVERING

12 portioner

Ingredienser

  • 12 fennikel
  • 6 økologiske appelsiner
  • 150 g ristede hasselnødder
  • 3 dl Jakobsens dressing Appelsin & Rosmarin

Fremgangsmetode

1.     Skær fennikel i kvarte og steg dem ca. 2 min på en meget varm pande med lidt olie. 

2.     Skræl appelsiner og skær dem i mindre stykker/både. 

3.     Hak hasselnødderne groft. 

4.     Anret fennikel, appelsin og hasselnødder og server dressingen som tilbehør. 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Good Food Group

Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.