Grillede mørbradbøffer med svampecreme

Ingredienser

Mørbradbøffer

  • 10 tsk á 60-85 g Mørbradbøffer af gris tilsat lage, 5kg
  • 1 tsk flagesalt
  • 1 tsk friskkværnet Sort peber
  • 1 bdt asparges
  • 1 bdt forårsløg
  • 2 stk gule peberfrugt

Svampecreme

  • 800 g forskellige svampe
  • 2 stk rødløg
  • 4 spsk smør
  • 5 dl piskefløde 38 %
  • 2 tsk maizena
  • 2 dl persille
  • 0,5 tsk flagesalt
  • 0,5 tsk friskkværnet Sort peber

Pynt

  • 20 g tallerkensmækker

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.