Gravad laks med pocheret rosenkål, ribs og revet Gammel Knas

TID

15 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 600 g gravad laks
  • 200 g ribs
  • 1 dl citronsaft
  • 200 g sukker
  • 1 stjerneanis
  • 1 kg rosenkål
  • 1 dl ristede solsikkekerner
  • 1 spsk revet citronskal
  • 5 fed hvidløg
  • 1 dl citronolie
  • 1 bdt basilikum
  • 150 g Gammel Knas
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmetode

Smelt sukkerne i citronsaften med stjerneanis. Afkøl herefter lagen og hæld den over ribsene.

Rens rosenkålene og pocher dem i 4 min. i saltet vand. Vend dem derefter med hakkede solsikkekerner, revet citronskal, knust hvidløg, citronolie, plukket basilikum og revet ost. Smag til med salt og peber.

Server straks med laks og syltede ribs.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.