Gravad hellefisk i salat af bagte græskar med rapsfrø og syltede svampe

TID

25 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 600 stk gravad hellefisk
  • 2 stk hokaido græskar
  • 5 fed hvidløg
  • 1 dl rapsolie
  • 200 g rucola
  • 5 dl rapsfrø alternativt sort quinoa
  • 500 g svampemix
  • 5 dl æbleeddike
  • 5 spsk akaciehonning
  • 1 bdt citrontimian
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmetode

Skræl, udkern og skær græskarrene i grove stykker. Vend stykkerne med rapsolie, knust hvidløg, salt og peber og bag dem i en forvarmet ovn, til de er gyldne og møre, i ca. 20 min. v. 200°C.

Kog rapsfrøene i saltet vand i 4 min. og dræn dem herefter i en sigte.

Kog eddiken op med honning, citrontimian salt og peber. Reducer til ca. halvdelen.

Bræk svampene i mindre stykker og vend dem i eddikelagen. Lad dem simre under låg i ca. 10 min. og kom dem på glas.

Skær hellefisken i mindre stykker og vend dem med de lune græskarstykker, rucolasalat, rapsfrø, syltede svampe samt syltelagen.

Server straks evt. med friskbagt brød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.