Gravad hellefisk i salat af bagte græskar med rapsfrø og syltede svampe

TID
25 minutter
SERVERING
10 portioner
TID
25 minutter
SERVERING
10 portioner
Skræl, udkern og skær græskarrene i grove stykker. Vend stykkerne med rapsolie, knust hvidløg, salt og peber og bag dem i en forvarmet ovn, til de er gyldne og møre, i ca. 20 min. v. 200°C.
Kog rapsfrøene i saltet vand i 4 min. og dræn dem herefter i en sigte.
Kog eddiken op med honning, citrontimian salt og peber. Reducer til ca. halvdelen.
Bræk svampene i mindre stykker og vend dem i eddikelagen. Lad dem simre under låg i ca. 10 min. og kom dem på glas.
Skær hellefisken i mindre stykker og vend dem med de lune græskarstykker, rucolasalat, rapsfrø, syltede svampe samt syltelagen.
Server straks evt. med friskbagt brød.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400