Gratineret spidskål med salvie og syrlige æbler
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 2100 kJ
Energifordeling:
Fiber: 23 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 52 %
Fedt: 33 %
Fjern de yderste, grove blade fra spidskålene. Del kålene i ca. 12 både og fjern stokken. Lad en pande blive godt varm. Steg spidskålene ved kraftig varme – ca. 1 min. på hver side. Kålene skal blive let brændte. Fordel spidskålene på en plade med bagepapir. Pensl med olivenolie og drys med salt, peber og finthakket salvie. Skær osten i 6 skiver – og del dem i 2 trekanter. Læg en skive ost på hvert spidskål. Bag dem i ovnen til spidskålene er al dente og osten er gylden.
Kom olie og eddike i en skål og rør det godt sammen. Vend æbletern i blandingen. Anret spidskålene i et fad – og fordel æbletern og salvie på toppen. Server de lune spidskål straks.
Ca. 20 min. ved 190° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000