Godmorgen-mad

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 g rapsolie
  • 20 g bredbladet persille
  • Salt og peber
  • 50 g groftsnittet porretop
  • 30 g Unika økologisk årstidsost eller anden osterest uden voksskorpe
  • 100 g fintstrimlet hvidkål
  • 100 g porre , den hvide del skåret i 1 cm skiver
  • 100 g fintstrimlede grønkålsblad
  • 10 g smør
  • 2 g Salt
  • friskkværnet peber
  • 30 g saltede grofthakkede mandel
  • 10 skiver godt rugbrød
  • 100 g røde æble , i tynde både
  • 10 skiver Unika økologisk årstidsost

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %

Fremgangsmetode

Blend porretop, persille, ost og olie til en cremet pesto i en foodprocessor. Smag til med salt og peber.

Lynsteg porrer, grønkål og hvidkål i smørret på en meget varm pande. Grøntsagerne skal stadig have bid. Smag til med salt og lad dem køle lidt af før anretningen, så osten ikke smelter.

Anret rugbrødet med en skive ost på hver. Top med de lune grønsager og æblebåde. Drys med mandler og lidt friskkværnet peber – og server straks.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.