Glutenfri sandwich med varmrøget laks og spinatpesto

Ingredienser

  • 10 g Glutenfrit sandwichstykke
  • 200 g salat og kål
  • 750 g varmrøget laks

Spinatpesto

  • 100 g spinat
  • 100 g mandel
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 1 dl god olie
  • 100 g Philadelphia light
  • salt og peber

Syltede rødløg

  • 4 stk rødløg i skiver
  • 1 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Spinatpesto

Blend spinaten sammen med mandler, hvidløg, limesaft og olie. Smag til med salt og peber, og tilføj til sidst Philadelphia og vend det hele rundt indtil det er en ensartet masse.

Syltede rødløg

Kom eddike og sukker i en gryde og giv det et kort opkog. Tilsæt salt, peber og rødløg og lad det trække på køl.

Saml sandwichen

Bag brødene efter anvisningen og smør begge dele med pestoen. Læg salat på bunden og fyld op med varmtrøget laks og syltede rødløg og læg låget på.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions

Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.