Ingredienser
- 10 g Glutenfrit sandwichstykke
- 200 g salat og kål
- 750 g varmrøget laks
Spinatpesto
- 100 g spinat
- 100 g mandel
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk friskpresset limesaft
- 1 dl god olie
- 100 g Philadelphia light
- salt og peber
Syltede rødløg
- 4 stk rødløg i skiver
- 1 dl eddike
- 1 dl sukker
- salt og peber
Fremgangsmetode
Spinatpesto
Blend spinaten sammen med mandler, hvidløg, limesaft og olie. Smag til med salt og peber, og tilføj til sidst Philadelphia og vend det hele rundt indtil det er en ensartet masse.
Syltede rødløg
Kom eddike og sukker i en gryde og giv det et kort opkog. Tilsæt salt, peber og rødløg og lad det trække på køl.
Saml sandwichen
Bag brødene efter anvisningen og smør begge dele med pestoen. Læg salat på bunden og fyld op med varmtrøget laks og syltede rødløg og læg låget på.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999