Fyldte halloween-peberfrugter med bacon og ost

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 500 spsk Hakket grisekød, Danish Crown Professional
  • 2 spsk mel
  • 3 stk æg
  • 4 dl bouillon, gris
  • 200 g revet ost
  • Salt
  • peber
  • 10 stk orange peberfrugter

Fremgangsmetode

Skær baconskiver i strimler og kør dem i en foodprocessor med hakket grisekød, mel, æg og bouillon. Skær ost i tern, rør den i farsen, og krydr med salt og peber. Skær toppen af peberfrugten og fjern kernerne ved kernehuset. Skær halloween ansigter i peberfrugterne og fyld dem med farsen. Bag peberfrugterne i ovn ved 200° C i ca. 20 minutter. Servér straks med brød og grøn salat.

 

Tilbehør: Brød og grøn salat

TIP

Pift farsen op med friske krydderurter og revet løg

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.