Frugtbrød med bacon

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

dej

  • 3 g italiensk grunddej
  • 100 g bacon i tern, TULIP FOODSERVICE
  • 100 g friske blåbær
  • 100 g tørrede abrikos
  • mandelsplitter

Fremgangsmetode

Steg baconternene til de er sprøde, og lad dem køle af. Mos halvdelen af blåbærrene med en gaffel og skær abrikoserne i tern. Bland bacon, blåbær og abrikoser i dejen og lad dejen hæve i ca. 1 time. Hak dejen ud i den ønskede størrelse; enten som mini-flutes eller i små forme beregnet til 40 g dej. Rul de formede mini-flutes i mandelsplitter/drys mandelsplitter over brødene i de små forme. Varm ovnen til 210 °C, sæt brødene ind og skru temperaturen ned til 190 °C. Ved indsætning i ovnen dampes i 15 sek.

Bag brødene i ca. 10 min. og efterfølgende 5 min. med åbent spjæld. Har ovnen ikke spjæld, åbnes ovnlågen i 15 sek., hvorefter den lukkes igen, og brødene bages de sidste 5 min.

Tip: Brug evt. forstegte bacontern fra Tulip Foodservice for at spare tid.

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.