Frikadelle-smørrebrød med rødbedehummus og syrlige beder

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 Mester’s udvalgte frikadeller 65g, TULIP FOODSERVICE

rødbedehummus

  • 300 g kogte rødbeder
  • 240 g kogte kikærte
  • 50 g saltede cashewnødder
  • 2 dl Creme fraiche 18%
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk stødt kanel
  • Salt
  • kværnet peber
  • saft af Citron

syrlige beder

  • 600 g skrællede gule beder
  • 1 stk løg skåret i strimler
  • 0,5 dl olivenolie
  • 4 spsk æbleeddike
  • Salt
  • peber

tilbehør

  • 10 skiver rugbrød
  • grøn skovsyre

Fremgangsmetode

Blend alle ingredienserne til rødbedehummus i en foodprocessor til glat konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft. Vend de gule beder med løg, olie, 2 spsk. æbleeddike samt salt og peber. Fordel blandingen i en gastrobakke og bag dem i ovnen ved 175 °C varmluft i ca. 40 min., til de er møre. Vend de stegte beder med det sidste æbleeddike.

Varm frikadellerne i ovnen. Smør rugbrødsskiverne med rødbedehummus. Skær frikadellerne i halve og fordel dem på brødet. Pynt med syrlige beder og skovsyre.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.