Frikadelle-smørrebrød med rødbedehummus og syrlige beder
SERVERING
10 portioner
rødbedehummus
syrlige beder
tilbehør
Blend alle ingredienserne til rødbedehummus i en foodprocessor til glat konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft. Vend de gule beder med løg, olie, 2 spsk. æbleeddike samt salt og peber. Fordel blandingen i en gastrobakke og bag dem i ovnen ved 175 °C varmluft i ca. 40 min., til de er møre. Vend de stegte beder med det sidste æbleeddike.
Varm frikadellerne i ovnen. Smør rugbrødsskiverne med rødbedehummus. Skær frikadellerne i halve og fordel dem på brødet. Pynt med syrlige beder og skovsyre.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919