Fladbrød med torsk, citronmayonnaise, pickles og karse

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Torsken

  • 400 g torsk filet
  • 10 g Salt

Marinaden

  • 200 g Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l
  • 25 g saft af Citron
  • 4 g Salt

Finalen

  • 280 g vand
  • 25 g blomsterkarse
  • 500 g rugmel
  • 10 g Salt
  • 150 g syltede grøntsager

Fremgangsmetode

Torsken

I det islandske køkken er lam meget almindeligt såvel som fisk, takket være Islands nærhed til havet. Mange traditionelle teknikker stammer fra det gamle køkken, hvor måden at konservere maden på også resulterer i en smag, f.eks. marinering, mælkesyre, tørring og røgning.

Partér torsken, salt den, og bag den ved 100 grader til en indre temperatur på 40 grader.

Marinaden

Rør Hellmann’s Real Mayonnaise med citronsaft og salt.

Finalen

Bland salt og mel, tilsæt det kogende vand, og bland sammen i en røremaskine.

Rul dejen ud til ca. 5 mm, og prik små huller i den udrullede dej med en gaffel.

Forvarm en tør pande, og steg fladbrødene på begge sider, så de får godt med farve, retten garneres med de syltet grønsager og karsen.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.