Fiskefrikadeller af vildtfanget hellefisk med sweet potato, basilikum mayo og sprød kål
TID
40 minutter
SERVERING
10 portioner
TID
40 minutter
SERVERING
10 portioner
De frosne fiskefrikadeller varmes i ovnen ved 180 grader ca. 15 minutter.
Skræl de søde kartofler og skær dem i lange stave, tør dem og vend dem i olie, fint hakket citrontimian og ahornsirup. Bag dem ved 210 grader i 20 minutter, vend dem og bag yderligt 20 minutter.
Palmekål vaskes og tørres, skæres i grove stykker, vendes med olie og bages ved 185 grader i ca. 15 minutter til de er let sprøde.
Rød spidskål snittes fint.
Basilikum og mayonnaise blendes i foodprocessor. Smag til med salt og peber.
De to kål vendes sammen og pyntes evt. med koriander. Serveres til lune fiskefrikadeller og basilikum mayo.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400