Fiskefrikadeller af vildtfanget hellefisk med sweet potato, basilikum mayo og sprød kål

TID

40 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 g fiskefrikadeller
  • 1,5 g sød kartoffel
  • 1 dl fint hakket citrontimian
  • 2 spsk ahornsirup
  • 2 stk palmekål
  • 1 dl olie
  • 1 stk rød spidskål
  • 1 lille bdt koriander til pynt
  • 7 dl mayonnaise
  • 1 bdt basilikum

Fremgangsmetode

De frosne fiskefrikadeller varmes i ovnen ved 180 grader ca. 15 minutter.

Skræl de søde kartofler og skær dem i lange stave, tør dem og vend dem i olie, fint hakket citrontimian og ahornsirup. Bag dem ved 210 grader i 20 minutter, vend dem og bag yderligt 20 minutter.

Palmekål vaskes og tørres, skæres i grove stykker, vendes med olie og bages ved 185 grader i ca. 15 minutter til de er let sprøde.

Rød spidskål snittes fint.

Basilikum og mayonnaise blendes i foodprocessor. Smag til med salt og peber.

De to kål vendes sammen og pyntes evt. med koriander. Serveres til lune fiskefrikadeller og basilikum mayo.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.