Fiskeburger med stegt hellefisk

TID

20 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk burgerbolle
  • 10 stk Hellefisk
  • 300 g Bähncke Tartar Sauce
  • 300 g Bähncke Dild Dressing
  • 1 pk salatmix
  • 1 pk KiMs Sprøde Flæskesvær
  • 3 pk Franske Kartofler fra KiMs.

Fremgangsmetode

  • Lun bollerne. Steg hellefisken mør på en pande.
  • Saml burgeren med Bähncke Tartar Sauce, Bähncke Dild Dressing, salatmix og tilføj sprøde knasende Flæskesvær fra KiMs.
  • Serveres med lune Franske Kartofler fra KiMs.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.