Farseret porre med karamelliseret æble, løg og hertil kartofler

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk farserede porrer 140g, TULIP FOODSERVICE
  • 4 stk løg
  • 3 spsk olivenolie til stegning
  • 6 spsk honning
  • 2 spsk æbleeddike
  • nye kartofler

Fremgangsmetode

Pil løgene og skær æble og løg i tynde både. Varm olie op på en pande. Steg løg og æble, til de falder sammen. 
Tilsæt honning og æbleeddike og steg videre i 5-6 min., til løgene karamelliserer.
Servér med 1½ kg nye kogte kartofler.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.