Farlige quesadillas med salat

TID
40 minutter
SERVERING
10 portioner
TID
40 minutter
SERVERING
10 portioner
En rystende lækker quesadilla med salat
1. Vend haricots verts med olie
2. Steg i en pande og smag til med salt.
3. Læg den blandede salat i en skål og kom limejuice over sammen med de stegte haricots verts.
4. Server lun til quesadillaen.
1. Skær øjne, næse og mund på halvdelen af tortillaerne
2. Steg kyllingefilleterne på middel varme og tilsæt Fajita Spice Mix.
Steg indtil kyllingen er gennemstegt og har en fin farve.
3. Skær kyllingen i tynde skiver og læg dem på de uskårne tortilla.
4. Drys med revet ost, løgringe og hakket koriander, Salsa og afslyt med tortilla “ansigtet”.
5. Steg quesadillan på middel varme til den har fået fin farve og osten er smeltet.
Forberedelse: 30 min
Madlavning: 10 min
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900