Farlige quesadillas med salat

TID

40 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 g Santa Maria Tortilla Original Small
  • 500 g kyllingebryst
  • 80 g Santa Maria Fajita Spice Mix Original
  • 1 kg revet ost
  • 5 stk salatløg
  • 1 bdt koriander
  • 750 g Santa Maria Chunky Medium Salsa
  • 5 spsk olivenolie
  • 450 g haricots verts
  • 450 g Blandet salat
  • 2 stk lime
  • Salt

Fremgangsmetode

En rystende lækker quesadilla med salat

Salat

1. Vend haricots verts med olie

2. Steg i en pande og smag til med salt.

3. Læg den blandede salat i en skål og kom limejuice over sammen med de stegte haricots verts.

4. Server lun til quesadillaen.

Sådan gør du

1. Skær øjne, næse og mund på halvdelen af tortillaerne

2. Steg kyllingefilleterne på middel varme og tilsæt Fajita Spice Mix.

Steg indtil kyllingen er gennemstegt og har en fin farve.

3. Skær kyllingen i tynde skiver og læg dem på de uskårne tortilla.

4. Drys med revet ost, løgringe og hakket koriander, Salsa og afslyt med tortilla “ansigtet”.

5. Steg quesadillan på middel varme til den har fået fin farve og osten er smeltet.

Tid

Forberedelse: 30 min

Madlavning: 10 min

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Santa Maria

Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.