Efterårskylling

Ingredienser

  • 3 g kyllingekød (lår og overlår)
  • 500 g svamp
  • 2 stk skalotteløg (40 g)
  • 500 g toscanakål
  • 2 stk rød peber (350 g)
  • 2 liter bechamelsauce
  • 2 dl Bähncke Grov Sennep
  • 300 g blomme
  • salt og peber
  • friske krydderurter

Fremgangsmetode

1

Brun kyllingestykker af og læg dem i bunden af et fad.

2

Steg svampe, sauter løg, toscanakål og rød peber og læg det ned til kyllingen.

3

Bland bechamelsauce med Bähncke Grov Sennep og hæld det over kyllingen.

4

Steg kylling i sennepssauce i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min.

5

Server efterårskylling med blommer og friske krydderurter

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.