Ingredienser
- 3 g kyllingekød (lår og overlår)
- 500 g svamp
- 2 stk skalotteløg (40 g)
- 500 g toscanakål
- 2 stk rød peber (350 g)
- 2 liter bechamelsauce
- 2 dl Bähncke Grov Sennep
- 300 g blomme
- salt og peber
- friske krydderurter
Fremgangsmetode
1
Brun kyllingestykker af og læg dem i bunden af et fad.
2
Steg svampe, sauter løg, toscanakål og rød peber og læg det ned til kyllingen.
3
Bland bechamelsauce med Bähncke Grov Sennep og hæld det over kyllingen.
4
Steg kylling i sennepssauce i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min.
5
Server efterårskylling med blommer og friske krydderurter
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00