Efterårs crumble med æbler, blåbær og brombær

Ingredienser

  • 2 dl Struer Æblekagerasp
  • 1 dl sukker
  • 100 g smør
  • 5 stk æble
  • 125 g blåbær
  • 125 g brombær
  • 5 dl cremefraiche 18%
  • mynte

Fremgangsmetode

1

Bland Struer Æblekagerasp med sukker.

2

Kom æblestern, blåbær og brombær i bunden af en portionsform.

3

Drys med sukkerblandingen og læg smør oven på.

4

Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

5

Server efterårscrumble med bær, cremefraiche og mynte

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.