Dukkah kebab med Naturli’ Pulled, blodappelsin og Bähncke Aioli
TID
30 minutter
SERVERING
10 portioner
Skær løg i både og vend dem i olivenolie og salt. Bag dem i ovnen ca. 10 min ved 200 grader.
Steg Naturli Pulled med dukkah krydderi.
Lun pitabrødene og fyld frillice salat, bagte rødløg, Naturli Pulled, blodappelsinfileter, Bähncke Karry mango dressing, Bähncke Aioli og friske krydderurter i.
Dukkah krydderi (mængden passer til opskriften)
4 spsk. sesam,
4 spsk. solsikkekerner
2 spsk. spidskommen
2 spsk. korianderfrø
2 spsk. salt
Rist alle ingredienser på en tør pande til de tager farve. Kom dem i en morter sammen med salt og stød til krydderblandingen er grovmalet.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00