Dukkah kebab med Naturli’ Pulled, blodappelsin og Bähncke Aioli

TID

30 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 2 spsk rødløg (300 g)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1000 g Naturli’ Pulled
  • 60 g dukkah krydderi
  • 10 stk pitabrød
  • 1 stk frillice salat
  • 2 stk blodappelsin (filet heraf)
  • 3 dl Bähncke Karry Mango Dressing
  • 3 dl Bähncke Aioli
  • friske krydderurter

Fremgangsmetode

Skær løg i både og vend dem i olivenolie og salt. Bag dem i ovnen ca. 10 min ved 200 grader.

Steg Naturli Pulled med dukkah krydderi.

Lun pitabrødene og fyld frillice salat, bagte rødløg, Naturli Pulled, blodappelsinfileter, Bähncke Karry mango dressing, Bähncke Aioli og friske krydderurter i.  

 

Dukkah krydderi (mængden passer til opskriften)

4 spsk. sesam,

4 spsk. solsikkekerner

2 spsk. spidskommen

2 spsk. korianderfrø

2 spsk. salt

Rist alle ingredienser på en tør pande til de tager farve. Kom dem i en morter sammen med salt og stød til krydderblandingen er grovmalet.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.