DEN SALTE OG BITRE GARNITURE

Ingredienser

  • 10 g Stryhn’s Leverpostej, Portion, Rå
  • 100 g Spræng Oksebryst i Tern
  • 100 g Æbler i Tern
  • 30 g Hakket Løg
  • 20 g Hakket estragon
  • 1 spsk Grovkornet sennep

NÆRINGSINDHOLD

Nærringsberegning pr. 100g 
Energi 969 kJ/232 kcal 
Fedt 17,0 g
-heraf mættede 
Fedtsyrer 5,4 g 
Kulhydrat 6,6 g 
-heraf sukkerarter 1,7 g 
Protein 13,0 g 
Salt 1,5 g

Fremgangsmetode

Leverpostej sættes i ovnen i 20 min. 
Ved 180 grader i vandbad. 
Alle elementer blandes sammen og 
anrettes sammen med den bagte leverpostej.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Delitaste

Vestre Kirkevej 13-19
4000 Roskilde
Danmark
Tlf: 33233294

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.