Ingredienser
- 10 g Stryhn’s Leverpostej, Portion, Rå
- 100 g Spræng Oksebryst i Tern
- 100 g Æbler i Tern
- 30 g Hakket Løg
- 20 g Hakket estragon
- 1 spsk Grovkornet sennep
NÆRINGSINDHOLD
Nærringsberegning pr. 100g
Energi 969 kJ/232 kcal
Fedt 17,0 g
-heraf mættede
Fedtsyrer 5,4 g
Kulhydrat 6,6 g
-heraf sukkerarter 1,7 g
Protein 13,0 g
Salt 1,5 g
Fremgangsmetode
Leverpostej sættes i ovnen i 20 min.
Ved 180 grader i vandbad.
Alle elementer blandes sammen og
anrettes sammen med den bagte leverpostej.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Delitaste
Vestre Kirkevej 13-19
4000 Roskilde
Danmark
Tlf: 33233294