Cubansk bønne og grønkålssuppe

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 30 g Milda Flydende Stege 100% 2,4 l
  • 150 g løg i tern
  • 20 g Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
  • 150 g peber grøn, i tern
  • 2 g koriander formalet
  • 1 g allehånde stødt
  • 380 g hvide bønner
  • 2 stk laurbærblad
  • 2,4 liter vand
  • 10 g Salt
  • 200 g grønkål dybfrost
  • 100 g Rama Fraiche 24%
  • 90 g avocado tern
  • 10 g koriander frisk, hakket
  • 1 stk lime
  • 50 g Knorr Grønsagsbouillon, pasta 1 kg / 40 L

Fremgangsmetode

En varmende suppe, hvor allehånde og koriander frembringer den cubanske fornemmelse. Suppen kan nemt gøres mere rustik, og de hvide bønner kan let erstattes med sorte bønner for at give et mere autentisk udseende. Det er lækkert, hvis suppen ikke er blendet helt glat. Cubanerne serverer traditionelt gerne friskkogte ris som ekstra tilbehør til suppen

Sauter løg og grøn peber i Milda Flydende Stege 80% i 5 minutter. Tilsæt krydderier, og steg i yderligere et minuts tid.

Tilsæt de 24 timers udblødte bønner (hæld iblødsætningsvandet fra, og skyl omhyggeligt), laurbærblade, Knorr Grøntsagsfond, salt og vand. Bring suppen i kog, og lad den simre i 50 minutter.

Fjern laurbærbladene, blend suppen til passende konsistens, og tilsæt optøet grønkål.

Kog suppen op igen, og smag til med frisk limesaft og friskkværnet sort peber.

Server suppen med Knorr Fraiche 24%, koriander og limebåde.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.