Crispy Bananblomst Burger

SERVERING

10 stykker

Ingredienser

  • 10 dl SWEET POTATOBUN
  • 3 dl mayo
  • 1 dl shiracha mayo
  • 3 håndfulde spæde spinat blade, skyllede

Grillet ananas-salsa

  • 0,5 ananas i 1 cm skiver
  • 4 stk friske, røde chili finthakkede
  • 1 stor håndfuld koriander hakket
  • Salt
  • saft fra ½ lime
  • 1 tsk sukker

Friterede bananblomster

  • 10 stk bananblomster i lage (købes som konserves)
  • 125 g hvedemel
  • 1 spsk majsstivelse
  • rigeligt salt og peber
  • 2,5 dl iskold danskvand
  • 400 g panko rasp

Fremgangsmetode

Grillet ananas-salsa

  1. Grill ananasskiverne, sørg for at de får farve.
  2. Hak ananasskiverne fint.
  3. Bland dem med de øvrige ingredienser.

Friterede bananblomster

  1. Dræn bananblomsterne og læg dem i pres i et viskestykke under eksempelvis et spækbræt.
  2. Bland mel, majsstivelse, salt, peber og danskvand.
  3. Dyp de drænede bananblomster først i den våde blanding derefter i panko rasp
  4. Dybsteg dem straks.
  5. Halver dem på den korte led.

Anretning:

  1. Rist bollerne med skærefladen ned til de får lidt farve og sprødhed.
  2. Smør over- og underbolle med vegansk mayo.
  3. Fordel spinatbladene på underbollerne.
  4. Anret med to halve friterede bananblomster på hver.
  5. Læg en skefuld ananas-salsa ovenpå.
  6. Slut af med shiracha mayo og på med overbollen.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions

Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.