Crème Brûlée base

Ingredienser

  • Carte d’Or Crème Brûlée granulat
  • 2 liter sødmælk
  • 2 piskefløde

Fremgangsmetode

Basen

Carte d’Or dessertgranulat er en nem og effektiv måde at lave desserter til mange. Ved at lave det i forvejen undgår du også det ekstra arbejdspres i de travle perioder.

 

TIP

Tilsæt 2 liter kold piskefløde og udportioner.
Stil på køl i ca. 3 timer inden pyntning og servering.

Kog sødmælk op og tilsæt Creme Brûlèe granulat under piskning. Kog det op i 15 sekunder og fjern fra blusset.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.