Coq au vin blanc

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Timiankartofler

  • 10 kg Groft salt
  • 1,5 kg kartoffel
  • Lurpak® Cooks range spray
  • 200 g hvidvin
  • 10 g Groft salt
  • 500 g Gulerod i grove stykker
  • 500 g skalotteløg i halve
  • 200 g vand
  • 300 g Arla Pro® Flødefraiche 30%
  • 20 g smør
  • 20 g saucejævner
  • 1200 g kyllingelårfileter

Pynt

  • friskkværnet peber
  • frisk timian

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8800 kJ

Energifordeling:

Fiber: 21.6 g
Protein: 26 %
Kulhydrat: 35 %
Fedt: 39 %

Fremgangsmetode

Timiankartofler

Fordel kartoflerne i en gastrobakke og spray med et tyndt lag fedtstof. Drys med salt og vend kartoflerne rundt. Bag dem midt i ovnen – til de er gyldne.

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingestykkerne på begge sider sammen med løg og gulerødder i ca. 5 min. Tilsæt vand, hvidvin og salt og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tilsæt flødefraiche og saucejævner og kog i yderligere ca. 5 min. Smag til og server med kartofler. Pynt med timian og peber.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.