Coq au vin blanc
SERVERING
10 portioner
Timiankartofler
Pynt
Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
Energifordeling:
Fiber: 21.6 g
Protein: 26 %
Kulhydrat: 35 %
Fedt: 39 %
Fordel kartoflerne i en gastrobakke og spray med et tyndt lag fedtstof. Drys med salt og vend kartoflerne rundt. Bag dem midt i ovnen – til de er gyldne.
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingestykkerne på begge sider sammen med løg og gulerødder i ca. 5 min. Tilsæt vand, hvidvin og salt og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tilsæt flødefraiche og saucejævner og kog i yderligere ca. 5 min. Smag til og server med kartofler. Pynt med timian og peber.
Ca. 40 min. ved 200°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000