Citronmarineret skinkesteg med søde bagte Ingrid Marie æbler
SERVERING
10 portioner
Pres saften fra citronerne. Blend alle ingredienserne til marinaden sammen til en cremet konsistens med en stavblender.
Hæld marinaden i en bradepande og læg stegene med indersiden ned i bradepanden.
Lad marinere natten over.
Steg stegene ved 200 °C i ca. 75 minutter indtil centrumtemperaturen når 65 °C. Lad kødet hvile i minimum 15 minutter inden de skæres i skiver.
Halvér æblerne på langs og fjern kernehusene.
Damp sveskerne møre i portvinen i ca. 4 minutter. Hak sveskerne groft og bland med mandlerne og finthakket rosmarin.
Varm ovnen ved 170 °C og kom fyldet i hulningere på æblerne. Læg en klat smør på hver af æblerne.
Bag æblerne møre i ca. 15-20 minutter.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919