Chipotle og ahornsirup marineret kamfilet med grillet aubergine og peberfrugt, chimichurri og fetaost
SERVERING
10 portioner
Pynt
Steg kamfileten i ovnen efter anvisning. Vend mini aubergine og peberfrugter i olivenolie og salt. Gril på en varm grillpande indtil de har fine grillstriber og stadig har lidt “bid” tilbage. Rist mandler på en pande ved middel varme, indtil de er gyldenbrune. Hak persille og mandler groft. Bland revet hvidløg og citronskal til en fin masse. Bland massen med citronsaft, persille, mandler, chili-flager og olivenolie. Smag til med salt og peber. Skær skiver af kamstegen og anret med grillet aubergine og peberfrugt, chimichurri og fetaost.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919