Butterdejs-hapsere med skinke

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 150 g skinke i strimler
  • 500 g butterdej
  • 250 g flødeost
  • 1 tsk stærk sennep
  • purløg

Fremgangsmetode

Sådan tilbereder du retten

Rul butterdejen ud til passende tykkelse. Temperér flødeosten og rør den sammen med sennep og hakket purløg. Fordel ostemassen på butterdejen og drys skinkestrimler på. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i skiver. Vend skiverne som snegle og giv et let tryk i midten, så de bredes lidt ud. Alternativ: Fordel ostemassen på en lille firkant butterdej i stedet og drys med skinkestrimler. Pensl kanterne med sammenpisket æg. Læg et lag butterdej på som låg og pensl igen med æg.

Pynt med sesamfrø.

Bag i ovnen ved 190 °C i 12-14 minutter, til de er gyldne. Afkøl på en bagerist.

Tips

Alle former for Danish Crown Professional toppings kan anvendes i stedet for skinke.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.