Butterdej med rejer & asparges med røsti af rodfrugter, krydderurter hertil urtemayo og grøn salat

TID

40 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk butterdejsportioner med rejer & asparges
  • 15 stk bagekartofler
  • 2 stk skrællede knoldselleri
  • 10 stk skrællede gulerødder
  • 1 bdt hakket bredbladet persille
  • 1 bdt estragon
  • 4 æg
  • 4 dl olie

Urtemayo:

  • 3 dl mayonnaise
  • 1 dl persillepesto

Fremgangsmetode

De frosne butterdejsportioner med rejer & asparges bages ved 185 grader i 20 minutter.

Riv de skrællede grønsager på et groft rivejern, bland med hakkede urter, æg, salt og peber. Rør til en jævn masse og steg på en pande i portions størrelser til de er gyldne på begge sider. Bag efterfølgende ved 185 grader i 15 minutter.

Serveres med dagens salat og urtemayo. 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.