Butterdej med laks, ost & spinat serveret med blomkål og broccoli grøn salat

TID

30 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk butterdejsportioner med laks, ost & spinat
  • 2 stk blomkål
  • 4 stk broccoli
  • 0,5 dl hakket citrontimian
  • 2 dl hakket bredbladet persille
  • 1 dl citronolie
  • 300 g vesterhavsost
  • 350 g brød evt. fra dagen før
  • 3 stk æg

Fremgangsmetode

De frosne butterdejsportioner bages i ovnen direkte fra frost ved 185 grader i 20 minutter.

Broccoli og blomkål skæres i store buketter og blancheres i letsaltet vand.

Ostetopping:

Ost, brød, citronolie og urter kommes i en foodprocessor og blendes sammen til en grov masse. Smag til med salt og peber.

Pisk æg og vend blomkål og broccoli i og derefter ost/brød massen. Kom massen på en bageplade med bagepapir 8 minutter ved 200 grader.

Serveres med dagens salat og yoghurtdressing.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.